Kerstpakketten

Van oudsher gaf de boer zijn knecht een boerenkaasje, een stuk worst en een flesje wijn mee voor de kerstdagen. Zo zijn de kerstpakketten ontstaan. Vanuit deze oude boerentraditie kunnen wij uw kerstpakketten verzorgen.

Kerstpakketten met verse (streek)producten

Met de streekproducten en geschenken uit onze boerderijwinkel, kunt u zelf een pakket samenstellen. Geschikt voor verschillende prijsklassen. Leuk met een eigengemaakt vogelhuisje of borrelplankje. Of leuk te combineren met onze verschillende kletspotten.

Tevens verkopen we kadobonnen, die in onze boerderijwinkel weer te besteden is. Mooi om te geven, leuk om te krijgen! Hieronder enkele voorbeelden;

Neem gerust eens contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Al onze kerstpakketten worden op maat en op bestelling voor u gemaakt! Er zit dus een bepaalde levertijd op. Bezorgen is in overleg mogelijk.

We hebben regelmatig mooie aanbiedingen. Houd onze Facebook– en Instagrampagina in de gaten voor leuke acties! Voor bestellingen of meer informatie kunt u ons contactformulier invullen, mailen naar info@gaegelpolle.nl of kom gewoon eens langs.