Boerderijwinkel

In november 2017 zijn we een boerderijwinkeltje gestart. Hier kunt u o.a. terecht voor (Friese-) streekproducten, vlees- en versproducten, delicatessen en andere geschenken. We kunnen er mooie geschenkpakketten van maken. Leuk om te geven en mooi om te krijgen!! De verbinding met de burger vinden we een belangrijk sociaal aspect. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Aan vlees-en versproducten verkopen we groenten en aardappelen van eigen moestuin en kas door de seizoenen heen.  Onze vrije uitloopeieren zijn het gehele jaar door verkrijgbaar. Deze worden meestal aangeboden aan ons stalletje aan de weg. We verkopen heerlijk Lakenvelder rundvlees van eigen koeien en ook ons eigen varkensvlees. Dit kan als losse verkoop of in verschillende vleespakketten. Regelmatig hebben we vleesaanbiedingen. Bezorgen is in overleg mogelijk. Voor bestellen of meer info; info@gaegelpolle.nl

Ook worden er eigen gemaakte producten aangeboden zoals vogelhuisjes, borrelplankjes, maar ook massief eiken picknicktafels en banken.

Het is mogelijk om uw kerstpakket of eindejaarsattentie door ons te laten verzorgen.

De openingstijden kunnen door de seizoenen heen wijzigen.

Openingstijden.

Do          13.00-17.00

Vrij         13.00-17.00

Zat         13.00-17.00

En op afspraak.

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor leuke acties!

Rustpunt
Sinds het voorjaar van 2018 zijn wij een rustpunt voor wandelaars en fietsers. U kunt hier genieten van een lekker kopje koffie of thee met cake, koek of een lekker boerenijsje. Ondertussen kunt u uw fiets opladen, gebruik maken van het toilet of even een kijkje nemen op onze boerderij. Een leuke pleisterplaats op je route!