Boerderijwinkel

In 2017 zijn we onze boerderijwinkel gestart. Hier kunt u o.a. terecht voor (Friese-) streekproducten, vlees- en versproducten, Kletspotten, delicatessen en andere (kerst)geschenken.  Samen met onze deelnemers kunnen we er mooie geschenkpakketten van maken. Leuk om te geven en mooi om te krijgen! Of geniet van een heerlijk biologisch boeren ijsje! Kom gerust eens langs en neem een kijkje op ons erf!

Vers van de boerderijwinkel

Aan versproducten verkopen we naast groenten en aardappelen uit de eigen moestuin en kas ook ons eigen vlees. Heerlijke Lakenvelder rundvlees en varkensvlees van eigen vee. De producten verschillen door de seizoenen heen. Onze vrije uitloopeieren zijn het gehele jaar door verkrijgbaar. Deze worden meestal aangeboden aan ons stalletje aan de weg.

Vleesverkoop

Daarnaast verkopen we heerlijk rundvlees van Lakenvelder koeien en varkensvlees van onze eigen varkens. Wij hebben verschillende vleespakketten samengesteld, maar u kunt ook bij ons terecht voor losse verkoop.

Picknicktafels en banken

Ook worden er eigengemaakte producten aangeboden zoals vogelhuisjes, borrelplankjes, maar ook massief eiken picknicktafels en banken.

Kerstpakketten

Het is ook mogelijk om uw kerstpakket of eindejaarsattentie door ons te laten verzorgen.

We hebben regelmatig mooie aanbiedingen. Houd onze Facebook– en Instagrampagina in de gaten voor leuke acties! Voor bestellingen of meer informatie kunt u ons contactformulier invullen, mailen naar info@gaegelpolle.nl of kom gewoon eens langs!

Openingstijden Boerderijwinkel

De openingstijden kunnen door de seizoenen heen wijzigen. U kunt ook een afspraak maken.

Do 10.00 – 16.00
Vrij 10.00 – 16.00