Boerderijwinkel

In november 2017 zijn we onze boerderijwinkel gestart. Hier kunt u o.a. terecht voor (Friese-) streekproducten, vlees- en versproducten, delicatessen en andere (kerst)geschenken. We kunnen er mooie geschenkpakketten van maken. Leuk om te geven en mooi om te krijgen! De verbinding met de mensen vinden we voor de deelnemers en onszelf een belangrijk sociaal aspect. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Vers van de boerderijwinkel

Aan versproducten verkopen we naast groenten en aardappelen uit de eigen moestuin en kas ook ons eigen vlees. De producten verschillen door de seizoenen heen. Onze vrije uitloopeieren zijn het gehele jaar door verkrijgbaar. Deze worden meestal aangeboden aan ons stalletje aan de weg.

Vleesverkoop

Daarnaast verkopen we heerlijk rundvlees van Lakenvelder koeien en varkensvlees van Bontebentheimer/Pietrain varkens. Wij hebben verschillende vleespakketten samengesteld, maar u kunt ook bij ons terecht voor losse verkoop.

Picknicktafels en banken

Ook worden er eigengemaakte producten aangeboden zoals vogelhuisjes, borrelplankjes, maar ook massief eiken picknicktafels en banken.

Kerstpakketten

Tot slot is het mogelijk om uw kerstpakket of eindejaarsattentie door ons te laten verzorgen.

We hebben regelmatig mooie aanbiedingen. Houd onze Facebook– en Instagrampagina in de gaten voor leuke acties! Voor bestellingen of meer informatie kunt u ons contactformulier invullen, mailen naar info@gaegelpolle.nl of kom gewoon eens langs.

Rustpunt

Sinds het voorjaar van 2018 zijn wij een rustpunt voor wandelaars en fietsers. U kunt hier genieten van een lekker kopje koffie of thee met cake, koek of een lekker boerenijsje. Ondertussen kunt u uw fiets opladen, gebruik maken van het toilet of even een kijkje nemen op onze boerderij. Een leuke pleisterplaats op uw route!

Openingstijden Boerderijwinkel

De openingstijden kunnen door de seizoenen heen wijzigen. U kunt ook een afspraak maken.

Do 13.00 – 17.00
Vrij 13.00 – 17.00
Zat 13.00 – 17.00