Picknicktafels en banken

Op onze zorgboerderij doen we ook aan houtbewerking. Zo maken we o.a. nestkastjes, voederhuisjes,  insectenhotels en bloembakken, maar ook robuuste, massief eiken picknicktafels en -banken.

Unieke vorm picknicktafels of banken

Misschien heeft u deze robuuste picknicktafels al eens gezien, ze staan al her en der door onze gemeente n.a.v. een project. De vorm van de boom, maakt de vorm van de tafel. De planken hebben een glooiend en dus robuust uiterlijk, met hier en daar een noest. Het is een natuurproduct en dus is er geen tafel of bank gelijk. 

Wilt u liever rechte planken? Dat kan natuurlijk ook. We hebben een aantal standaard maten, maar in overleg kunnen we het ook op maat voor u maken. 

Maken op bestelling

Al onze producten worden op maat en op bestelling voor u gemaakt! Er zit dus een bepaalde levertijd op. Bezorgen in de regio, is in overleg mogelijk.

Picknicktafel

Afmeting:
180 cm breed – momenteel niet leverbaar!
220 cm breed – momenteel niet leverbaar!
250 cm breed – momenteel niet leverbaar!

Bank

Afmeting:
180 cm breed – momenteel niet leverbaar!

Bank comfort

Afmeting:
220 cm breed – momenteel niet leverbaar!

Bovenstaande maten zijn bij benadering omdat het maatwerk betreft.

We hebben regelmatig mooie aanbiedingen. Houd onze Facebook– en Instagrampagina in de gaten voor leuke acties! Voor bestellingen of meer informatie kunt u ons contactformulier invullen, mailen naar info@gaegelpolle.nl of kom gewoon eens langs.